Obavezne rezervacije

Brvnara Šturac

Kao pravo zanatsko remek delo, ovu nesvakidašnju arhitektonsku lepoticu od ručno klesanih i ukrajanih brvana, baš onako kako se to nekada davno radilo, nećete lako pronaći na nekom drugom mestu.
Mi smo je prvo sanjali, potom dugo proučavali njeno izvođenje, brižno tragajući za iskusnim drvodeljama koje vole i poštuju ovaj savršeni prirodni materijal.
Sada i Vi možete da osetite njenu posebnu energiju, toplinu i masivnost koje ne odlikuju komercijalne objekte masovnog turizma jer traže mnogo truda i pažnje. Iz svih ovih razloga, Brvnara Šturac zasluženo nosi ponosito ime najviših rudničkih vrhova nesebično prihvatajući naše drage goste u svoje tople skute.

Površine 140m2, predstavlja potpuno nezavisnu smeštajnu celinu u formi kompletno opremljenje kuće. Može da ugosti 5 gostiju i uvek se iznajmljuje u celini.

Poseduje prostrani dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, veliko zajedničko kupatilo sa saunom i đakuzi kadom, terasu i privatni letnjikovac za lepše druženje na otvorenom. Topao enterijer od prirodnih materijala i dominantog drveta, nesvakidašnja arhitektura s akcenom na zajednički, centralni prostor s masivnim trpezarijskim stolom od punog drveta, učiniće svako porodično okupljane još intimnijim i radosnijim. Idealan smeštaj za porodice s decom ili grupu prijatelja.

Jedna spavaća soba poseduje king size francuski ležaj i zaseban pojedinačni krevet, dok druga soba poseduje dva razdvojena pojedinačna kreveta.

Opis smeštajne jedinice
Detalji
Napomena
Nisu dozvoljeni kućni ljubimci.

Boravišna taksa koju plaća korisnik usluge smeštaja u iznosu od 100,00 RSD nije uključena u cenu.
Deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu, dok lica od 7 do 15 godina starosti plaćaju boravišnu taksu umanjenu za 50%.

21.700,00 / dan
Minimalan broj noćenja: 2
* Podaci se odnose na smeštaj u jednoj smeštajnoj jedinici
* Za ponudu priložite tačan razmeštaj ljudi

21.700,00 / dan