Obavezne rezervacije

Obroci

Ukusno i sveže, kao kod kuće

Kod nas nećete pronaći sofisticirana jela savremenih kuhinja i kulinarskih virtuoza, ali će naši obroci mirisati na dom, najlepše domaće recepte kojima se svi raduju, a koje smo s puno pažnje i truda izabrali za vas, kako biste ste i ukusom nasladili onog najfinijeg što srpsko selo može da ponudi. Gibanica gužvara, teletina ispod sača, sarmice sa zeljem i čokanj šljivovice izmamiće kod svakog istinsko gustiranje bez mnogo ubeđivanja. Tu su i mladi kajmak, svež sir, sezonsko voće, ali i ozbiljni brendovi iz našeg okruženja da upotpune utiske o Šumadiji, a mi s ponosom kažemo da pripadamo srpskom selu i vidimo samo najbolje u njemu.

Doručak

Posle okrepljujućeg sna protkanog mirisnim vazduhom s Rudnika, naše goste svako jutro očekuje sveže pripremljeni domaćinski doručak, koji ulazi u cenu noćenja. 

Uz miris prve domaće kafe i tople zalogaje iz vruće rerne, vaš dan miriše već na dobro.

Doručak: 08 – 10h

Pansionski obroci

Rado ćemo vam pripremiti i ostale obroke u pansionskim terminima tako da možete bezbrižno da uživate i opustite se:

Ručak: 14-16h

Večera: 19-21h

Ponuda obroka važi samo za goste koji koriste smeštaj ili organizuju događaj u odmaralištu.

Proslave

Budite sigurni da ćemo se domaćinski poneti kada je reč o pripremi hrane za različite događaje, a to znači da će tanjiri ostati prazni. 

Spremićemo vam sveže pečenje s ražnja po želji u našoj pečenjari, dok ćete miris roštilja još dugo prizivati jer i njega pripremamo tako da se vruće servira, a meso nabavljamo uvek i samo iz proverenih izvora. 

Ne brinite jer ćemo se snaći i za vege obroke svesni važnosti balansirane ishrane, ali ne možemo pobeći od podnevlja u kojem se nalazimo.