Obavezne rezervacije

Hotel

Nova celina odmarališta koja je prve goste primila 2022. godine kako bismo pre svega organizovanim grupama ponudili maksimalnu privatnost u okviru prostranog imanja, a različitim tipovima gostiju (fizička i pravna lica) adekvatne opcije za smeštaj, dnevni boravak ili rad.

Multifunkcionalni prostor od 270m2 u prizemlju hotela obuhvata lounge deo s kaminom, čajnu kuhinju i deo za serviranje suvog posluženja, otvoreni segment za sastanke s opremom za rad, koji izlazi na prostranu natkrivenu terasu na kojoj vas očekuje fascinantan pogled na brda Šumadije. Na ovom mestu poželećete da zastanete i svim čulima upijate lepotu pred vama.

Posebnu atrakciju predstavlja hotelski bazen, namenjen isključivo za odrasle, na kojem ćete uz savršen pogled i udoban mobilijar, moći zaista i da plivate (dužina bazena: 15m).

Porodične sobe

Sve sobe u hotelskom objektu (ukupno 6) nude prozračan i udoban smeštaj za boravak do 4 odrasle osobe. 

Jedan francuski krevet i dva pojedinačna kreveta na galeriji uz sopstvenu terasu, svaka sa pogledom na zelenilo Šumadije,  moderno opremljeno kupatilo s tuš kabinom, učiniće da se osećate prijatno i opušteno, dok osluškujete vihor s Rudnika.

Opis sobe
Detalji
Napomena
Nisu dozvoljeni kućni ljubimci.

Boravišna taksa koju plaća korisnik usluge smeštaja u iznosu od 100,00 RSD nije uključena u cenu.
Deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu, dok lica od 7 do 15 godina starosti plaćaju boravišnu taksu umanjenu za 50%.

14.900,00 / dan
Cena noćenja s doručkom za dve osobe
* Podaci se odnose na smeštaj u jednoj smeštajnoj jedinici
* Za ponudu priložite tačan razmeštaj ljudi

14.900,00 / dan