sren +381 69 339 6996 office@zdravkovac.rs
obavezna rezervacija / reservation required enen

Organizacija događaja

Na samo sat vremena vožnje od Beograda, svojim nesvakidašnjim konceptom, skladnim uređenjem i nezamenljivom energijom, Zdravkovac nepretenciozno zadovoljava sve ukuse. Za nijansu prirodniji, srdačniji, šarmantniji doživljaj povoda koji obeležavate je iskustvo koje možete da očekujete u našem klubu uz pravu domaću kuhinju i specijalitete, gde hrana ima svoj autentičan ukus.

Obratite nam se za konkretne upite kako bismo zajednički osmislili optimalan sadržaj za vaš događaj imajući u vidu više različitih opcija postavke događaja u zavisnosti od teme i broja zvanica.

Poslovni sastanci mogu da postanu prijatno i komforno iskustvo, čak i ukoliko želite da završite profesionalne obaveze u toku istog radnog dana imajući u vidu da nećete potrošiti mnogo vremena u putu do Zdravkovca (potrebno je da pređete samo 90km od Beograda: auto-putem do Mladenovca, a onda potpuno obnovljenom saobraćajnom infrastrukturom od Topole do Jarmenovaca gde smo smešteni).

Svaki kutak u Zdravkovcu nudi originalno rešenje za vaš događaj, od intimne romantične večere iznenađenja u ušuškanom delu imanja, radnih sastanaka u posebnoj sali koji se mogu nastaviti u prijatnoj i prostranoj bašti restorana, team building aktivnosti u šumi na koju se klub nastavlja, do dečjih rođendana na igralištu i malom bazenu, pa sve do venčanja gde svečani čin može biti lociran tako da mladenci i gosti imaju jedan od najlepših pogleda na okolna brda i proplanke kao inspiraciju na budući zajednički život u dvoje.